Spoedgevallen

Voor pijnklachten en spoedgevallen hebben wij iedere dag tijd gereserveerd.

U kunt het beste ’s morgens voor 10:00 uur contact met ons opnemen zodat wij (indien mogelijk) u dezelfde dag nog kunnen helpen.

We zijn telefonisch bereikbaar onder nummer 0478 580700

Indien de telefoon onbemand is, wordt u via het antwoordapparaat geïnformeerd over hoe te handelen bij spoedgevallen.

 

Weekend / Avond dienst:  

 

 

Vanaf 1 november 2022 Tandartsenpost Eindhoven 040-3111915

 Aalsterweg 108, 5615 CJ Eindhoven

 

 

 

Aan alle patiënten van Tandartsenpraktijk Venray,

Per 1 November 2022 komt de spoeddienst regeling van tandartsenkring Venray/Horst te vervallen.

Tot mijn teleurstelling moet ik u helaas mededelen dat recent een zeer groot aantal collega’s uit de huidige tandartsenkring heeft besloten om zich aan te sluiten bij de spoeddienst regeling in Eindhoven. Daarmee komt de spoeddienst van tandartsenkring Venray/Horst te vervallen.

Voor de patiënten van Tandartsenpraktijk Venray betekent dat,  dat u per 1 November 2022 bij klachten ’s avonds en in het weekend doorverwezen zal worden naar de spoeddienst in Eindhoven.

De spoeddienst in Eindhoven is goed geütiliseerd en zij hebben zich toegelegd en gespecialiseerd op het uitsluitend aanbieden van spoeddienst.

Wij als tandartsen van Tandartsenpraktijk Venray betreuren deze ontwikkeling zeer. Op dit moment zullen wij ons neer moeten leggen bij deze eenzijdige beslissing van onze collega’s. Ik ben van mening dat zorg en ook spoedzorg zo veel mogelijk in de regio beschikbaar zou moeten zijn. Ik zal me daar hard voor blijven maken en actief blijven zoeken naar nieuwe mogelijkheden om deze dienst in de toekomst weer binnen onze regio aan te kunnen bieden.

Voor spoeddienst tijdens onze openingstijden blijven wij uiteraard voor u beschikbaar. Wij zijn elke dag geopend vanaf 7:30 uur en als u contact opneemt in verband met een pijn- of spoedklacht voor 10:00 uur word u dezelfde dag nog gezien en/of geholpen.

Met vriendelijke groet, namens ons hele team,

Rob Van Munster